torsdag

Haallååja.

Man blir så himla glaad! Vädret är så sjuukt underbart, och man bara ligger och slappar ute hela dagarna, försöker att få lite färg och badar. Helt sjukt.
I natt sov jag i tält med sis och Wilma. Världens minsta tält, eller kanske inte men vi fick ligga på tvären och kunde inte ligga rakt, inte så skönt menmen.
Guud. Haahah, vi hörde kyrk klockan i stan när kl blev 00.00 och då så ser vi ett ljus utanför tältet, i trädgårdslandet, och det ser ut  som nån står där och tänder och släcker en lampa eller nåt, så vi blir skiiit rädda och sen hör vi nåt som ramlar ner i marken, det är en stor sten från muren :S. Sen låter något äckligt, typ gnislar, men det var bara pappa som fortfarande tror att vi tror på spöken.. :D hahah smidigt daaddy.
Vaknade sen kl 8 av att jag inte kunde andas och sis och wilma snarkar nästan, fattar inte hur de kunde sova, men jag klättrar över dem och ut. Wilma vaknade typ 5 minuter efter och sis 1 timme.
Vi stack och handlade frukost för hade nästan inget hemma. Mys med frukost sen sola.
Så nu sitter man här och va bara tvungen att blogga lite. Kom på att man kunde sola i poolen på en madrass, så det har man gjort hela dagen.
Ska äta lite nu sen ut igen. Ha det bra & bli solbränd. ;)


Kommentarer
Postat av: wilma

hahah inte very skönt xd .

älskardig fanny sötnos <3

2009-06-30 @ 00:13:27
URL: http://metrobloggen.se/shiiningstar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0